02 de desembre del 2021
El Nàstic cau en els penals davant el Linares i s’acomiada de la Copa del Rei
Els grana perdonen en la primera part, i acaben cedint des dels 11 metres amb un remat al travesser de Ribelles
El Nàstic de Tarragona ha quedat eliminat de la Copa del Rei aquest dimecres després de caure davant el Linares en la tanda de penals. Els andalusos s’han imposat per 6 a 5 gràcies a l’error de Javier Ribelles, que ha fallat el penal decisiu enviant la pilota al travesser.

En el temps reglamentari, el Nàstic ha estat superior en la primera part. Probablement, ha jugat els millors minuts lluny del Nou Estadi, i ha tingut ocasions per anar al descans amb un 0-3, com ha dit Raúl Agné en la roda de premsa posterior. La manca d’encert ha permès que el Linares igualés el partit en la segona part, on fins i tot Gonzi ha aturat un penal a Etxaniz.

Els tarragonins han tingut tres oportunitats per evitar la pròrroga amb un remat de Pedro Martín, desviat pel porter Razak, i un xut de Pol Ballesteros, que s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa. I en l’última jugada del partit, cap atacant ha pogut rematar una centrada de Joan Oriol, que ha marxat fora.

En el temps extra, el Linares ha tingut més oportunitats per estrenar el marcador amb un remat al pal, i dues ocasions esvaïdes per Gonzi. Per la seva part, el Nàstic també ha pogut anotar el primer en un remat des del punt de penal, que s’ha estavellat contra un defensa.

En els penals, Aythami ha fallat el segon llançament dels grana, mentre que Gonzi ha aturat el tercer dels locals. El porter navarrès ha estat a punt d’aturar un altre llançament, que ha acabat entrant després de rebotar en el travesser. Sanchidrián ha convertit el setè penal del Linares, i tot seguit, Ribelles ha enviat la pilota al pal.

El Nàstic mira ja al partit de diumenge contra el Cornellà (19h), davant el qual està obligat a guanyar per tallar la mala dinàmica de resultats a la lliga. Una derrota podria precipitar la destitució de Raúl Agné.