17 d'agost del 2021
El Nàstic compleix en el tràmit contra La Cava (0-5)
Els grana s’imposen en el partit de commemoració dels 90 anys del club de les Terres de l’Ebre
El Nàstic de Tarragona ha iniciat aquest dilluns la darrera setmana de la pretemporada amb la victòria per 0-5 davant el CD La Cava en un partit que ha servit per commemorar els 90 anys del club de les Terres de l’Ebre.

Raül Agné ha alineat un onze amb jugadors del primer equip i també de joves que estan realitzant la pretemporada sota les seves ordres. El primer gol ha arribat en el minut 20 en un servei de cantonada, on Jannick Buyla ha rematat la pilota al fons de la xarxa, mentre que el segon l’ha marcat Karim L’Koucha minuts abans del descans.

A la represa, novament en jugada d’estratègia, Pol Prats ha materialitzat el tercer gol amb un remat en el segon pal. En el minut 74, Pol Ballesteros ha realitzat una bona jugada individual a la frontal de l’àrea i ha anotat el quart. I quan només faltaven dos minuts per arribar als 90 reglamentaris, Pol Prats ha tancat el marcador amb el seu segon gol de la tarda.

El Nàstic clourà la pretemporada el pròxim dissabte, a partir de les 18.30h, al camp de l’Olot. El següent compromís després del de la Garrotxa ja serà a Sanlúcar de Barrameda en el primer partit de la lliga.