Esports
Foto: Naciodigital.cat
22 de juny del 2016
El Nàstic crearà una graderia d’animació per a la temporada 2016-2017
És la principal novetat de la campanya d’abonaments pel proper curs esportiu, que començarà el 4 de juliol
No és cap secret que el Nàstic de Tarragona ja pensa en la temporada vinent. El club grana ja ha presentat la campanya d’abonaments per a la propera temporada, una campanya que donarà el tret de sortida el 4 de juliol.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha parlat dels objectius que es marca l’entitat per aquesta segona temporada a la Segona Divisió. Un cop consolidat el projecte esportiu, la voluntat és “arribar al mes de setembre amb uns 7.000 abonats”.

La principal novetat serà la creació d’una graderia d’animació, un projecte exigit per la Lliga de Futbol Professional. Aquest espai s’ubicarà a Gol Nord, just darrere de la porteria.
Serà una zona sense seients, acotada i d’accés restringit, ja que només es podrà entrar mitjançant empremta dactilar. L’edat d’aquests abonats haurà d’estar compresa entre els 15 i els 30 anys, i una de les característiques més particulars és que els abonats hauran d’assistir a un mínim de 15 partits durant la temporada per optar a la renovació de cara a la temporada següent.

Pel que fa als preus per al nou curs esportiu, l’abonament a aquesta graderia d’animació serà de 60€. Els nous socis amb seient a Tribuna hauran de pagar 450€ (300 en cas de no ser nouvinguts sinó que renovin el carnet d’enguany), els de Tribuna 250€ (200 en cas de renovar), i els Gols nord i sud tindran un cost de 200€ per als nous abonats i de 150 per als qui repeteixin un any més.

Els socis de la temporada 2015-16 tindran reservat el seu seient fins el 31 d’agost, i si en aquesta data no han tramitat la renovació, quedarà alliberat des de l’1 de setembre.

A més, els menors de 0 a 8 anys (inclosos) tindran accés gratuït, però sense dret a ocupar seient, i les entrades a taquilla per als no socis mantindran els mateixos preus que aquesta temporada, 30€ a Tribuna, 20 a Preferent i 15 a Gol.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla