20 de setembre del 2021
El Nàstic encaixa davant el Castilla la primera derrota del curs (2-1)
El doblet d’Òscar Aranda condemna als grana en un partit marcat pels errors en defensa
El Nàstic de Tarragona ha sumat la primera derrota de la temporada al perdre aquest diumenge davant el Real Madrid Castilla per 2-1. Els grana han tornat a oferir una bona actuació, però han comès dos errors que els han fet marxar sense cap punt de l’Estadi Alfredo Di Stefano.

Així ho ha reconegut el tècnic Raúl Agné en la roda de premsa posterior al partit. L’aragonès, però, ha destacat que l’equip segueix creixent, independentment del resultat i que hagi encaixat els primers gols de la temporada.

El Castilla s’ha avançat en el 38’ amb el primer dels dos gols d’Òscar Aranda, que ha superat a Pol Domingo per rematar de cap en el punt de penal, deixant sense resposta a Manu García. L’empat dels grana ha arribat a l’inici del segon temps amb un gol olímpic de Javier Bonilla. Els blancs només han tardat 8 minuts a contestar, novament per mitjà d’Òscar Aranda. El jugador de Granada ha aprofitat un error en la coordinació de la defensa per controlar i rematar des de la frontal de l’àrea.

En els últims 15 minuts, el Nàstic ha cercat l’empat amb insistència, i malauradament, amb desencert. Pol Ballesteros, Àlex Quintanilla, Pedro Martín i Javi Bonilla ho han provat de totes les maneres sense trobar el gol.
El pròxim partit del Nàstic és aquest divendres a les 19h davant l’Alcoyano al Nou Estadi de Tarragona.