05 d'agost del 2021
El Nàstic goleja a l’Atlético Levante en el tercer test de la pretemporada (4-1)
Els grana ofereixen una bona actuació en el primer partit davant l’afició i remunten amb els gols de Ballesteros, Martín, Prats i Buyla
El Nàstic de Tarragona ha superat el tercer test de la pretemporada en vèncer aquest dimecres a l’Atlético Levante al Nou Estadi. Els grana han quallat un bon partit, i han golejat al conjunt valencià per 4-1 en un partit on els aficionats han pogut veure en acció a la majoria de fitxatges, i també alguns jugadors que van brillar la temporada passada amb el Juvenil.

El bon inici del Nàstic, amb les ocasions de Pedro Martín i Pol Ballesteros, ha quedat en res amb el gol del visitant Jiménez en el minut 11 en la primera arribada del filial del Levante. Els grana, però, han capgirat el marcador abans del descans amb els gols de Ballesteros i Martín en el 22’ i el 41’, respectivament.

En el segon temps, els tarragonins han estat superiors al rival, i han assegurat el triomf amb el gol de Pol Prats en el 51’, que ha estat un dels nou canvis que el tècnic ha introduït al descans. El porter visitant ha evitat posteriorment els intents de Pablo Fernández, el mateix Prats i Jannick Buyla, que finalment ha tancat el marcador en el temps afegit.

L’entrenador del Nàstic, Raúl Agné, s’ha mostrat satisfet perquè “malgrat el poc temps que portem, comencem a tenir una declaració d’intencions” pel que fa a l’estil i a la manera d’afrontar els partits.

El següent compromís del Nàstic tindrà lloc el pròxim dissabte davant el Girona en el marc del Trofeu Ciutat de Tarragona. El partit es disputarà a partir de les 20h al Nou Estadi.