09 d'agost del 2018
El Nàstic perd amb deu jugadors contra l’Espanyol per 0 a 2
El Nàstic jugarà l’últim partit de la pretemporada aquest diumenge davant l’Ascó
El Nàstic de Tarragona ha perdut davant l’Espanyol per 0 a 2 en el penúltim partit de la pretemporada, que també ha servit per dur a terme la presentació oficial del primer equip al Nou Estadi.

A la primera part, el Nàstic podria haver estrenat el marcador amb dues jugades que han rematat Manu Barreiro i Ikechukwu Uche. No obstant això, ha estat l’Espanyol qui ha obert la llauna amb un gol de Leo Baptistao a manca de quatre minuts per arribar al descans.

En el segon acte, el Nàstic ha estat el dominador del joc, però no ha pogut concretar cap de les seves aproximacions a l’àrea de l’Espanyol. El guió del duel ha canviat per complet quan Fali ha estat expulsat amb vermella directa. Llavors, el conjunt visitant ha passat a dominar la pilota, mentre que els grana han confiat les seves accions al contraatac. Quan només faltava un quart d’hora per arribar al final, Borja Iglesias ha tancat el partit amb el 0 a 2 definitiu.

José Gordillo, entrenador del Nàstic, ha destacat el bon partit que ha realitzat l’equip, sobretot en l’àmbit defensiu. El tècnic també ha reconegut que l’equip ha sortit millor en la segona part, tot i que l’expulsió de Fali ha condicionat els canvis previstos i la part final del duel.

El Nàstic jugarà l’últim partit de la pretemporada aquest diumenge davant l’Ascó. El duel es disputarà a les 7 de la tarda al Nou Estadi.