23 d'octubre del 2023
El Parc frena el Catllar (1-3)
Els del Baix Gaià quallen un mal partit i perden una ocasió d’or per situar-se en la part alta i obrir distància amb el descens
Punt final a la bona ratxa del CE El Catllar, que aquest diumenge ha perdut a casa contra la UD Parc per 1-3, i ha deixat passar l’oportunitat d’assolir la tercera victòria seguida per fer un salt important en la classificació del Grup 3 de Primera Catalana. El 0-2 al descans amb els gols d’Àlex Ordovás (15’) i Ander Werckmeister (33’), “ens ha pesat molt” com ha dit el tècnic Àlex González, lamentant-se per no haver fet un bon partit.

Tot i descomptar amb un penal d’Arnau Ollé (49’) en l’inici del segon temps, González reconeix que s’han precipitat a l’hora d’atacar, malgrat tenir alguna ocasió per l’empat. Ja en els darrers minuts, Haitam Babia ha certificat la derrota dels locals; “una derrota justa”, sentencia el tècnic.

El Catllar cau a la vuitena plaça amb 8 punts, i ara pensa ja a preparar la visita del dissabte vinent al líder, la UE Sant Ildefons, a partir de les 17h. Duel de màxima exigència, que posarà a prova als catllarencs en un escenari en què els locals ho han guanyat tot.