Esports
Foto: Club Marítim Altafulla
06 de juliol del 2015
El regatista del CM Altafulla Eduard Ferrer representarà Espanya al Campionat del Món d’Optimist 2015
Ha aconseguit una de les cinc places en joc, i la prova tindrà lloc a Polònia entre el 25 d’agost i el 5 de setembre
Un altre gran èxit per al CM Altafulla. Els representants del club han quallat un gran paper al Campionat d’Espanya d’Optimist que ha tingut lloc a la localitat càntabra de Laredo, i que suposava la darrera oportunitat a la temporada per obtenir el passaport per esdeveniments internacionals. En una prova liderada per la balear Aina Colom, el millor dels altafullencs ha estat Teo Parés, amb un gran 15è lloc, que en la suma de totes les proves es converteix en el 37è del rànquing estatal de tota la temporada.

La nota més positiva ha estat Eduard Ferrer, que amb la seva 18ena posició a Laredo aconsegueix quedar entre els cinc millors de la classificació total, en la suma de totes les proves, i això el converteix en un dels representants espanyols al Campionat del Món d’aquesta categoria, Optimist. Són un total de cinc representants estatals, i tres d’ells són catalans. L’Eduard Ferrer serà un d’ells.

Pel que fa a la resta de representants del CM Altafulla al Campionat d’Espanya, Max Urquizu ha quedat el 23è a la darrera prova de Laredo i 13è a la classificació de tot l’any, i Lucas Parés, 37è en aquesta prova, ha quedat finalment 24è del rànquing. Tot i haver-ho lluitat molt i quedar a prop, cap dels dos serà representant espanyol al Campionat d’Europa. Ha estat una darrera prova d’infart, de molts nervis i errades a gran part de la flota, donat que tots els regatistes eren conscients que el treball i l’esforç de molts mesos estava en joc.

La prova del Campionat del Món on participarà l’Eduard Ferrer tindrà lloc a la localitat de Dziwnow, a Polònia, entre el 25 d’agost i el 5 de setembre.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla