27 de maig del 2024
El rierenc Marc Suárez assoleix la millor marca espanyola de la categoria Sub16 en els 3.000 metres marxa
L’atleta del CA Tarragona atura el cronòmetre en 12:30:20 en el control de Marxa Atlètica celebrat al Vendrell
L’atleta Marc Suárez segueix fent història i aquest diumenge 26 de maig ha aconseguit un nou rècord de l’atletisme nacional i estatal en el control de Marxa Atlètica que ha tingut lloc al Vendrell. Concretament, el rierenc ha fet la millor marca espanyola de la categoria Sub16 en la prova dels 3.000 metres marxa amb un temps de 12 minuts, 30 segons i 2 centèsimes.

La marca, evidentment, li ha permès ser el primer classificat de la cursa per davant d’alguns dels rivals habituals en les competicions oficials com Abel Pujol (UGE Badalona) i Bru Flores (Aldhara Lleida). El primer ha fet 13:06:7 i el segon 13:50:2, per tant, s’han quedat lluny de Suárez.

L’atleta del CA Tarragona venia de protagonitzar un altre registre important en la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs de Segona Divisió celebrat el passat cap de setmana a Camp Clar.
Va assolir la segona millor marca espanyola de la categoria Sub16 amb un temps de 21 minuts, 40 segons i 85 centèsimes. Així, va superar els 21:36:20 que Germán Nieto va establir el 1985.

Sens dubte, el rierenc es troba en un estat de forma excels, que permet ser molt optimista amb les marques i els resultats que pugui fer en les següents competicions oficials.