21 de març del 2023
El Roda cau davant el Riudoms i fa un pas enrere en la lluita per la permanència a Segona (1-2)
Els dos gols de Víctor Garrido al final del primer temps i l’inici del segon condemnen els rodencs a acabar la jornada amb tres punts de marge
L’Atlètic Roda de Berà ha fet un pas enrere en la lluita per mantenir la seva plaça a Segona Catalana amb la derrota d’aquest dissabte davant el CD Riudoms per 1-2 en la J4 de la fase de permanència. Els rodencs tenien l’oportunitat de distanciar-se a nou punts del descens, i aquest resultat redueix l’avantatge en només tres unitats.

L’equip de Kiki Torres venia de vèncer a la Sénia, i ha estat incaàç de donar continuïtat al triomf en el segon partit consecutiu a casa. Els visitants han colpejat en dos moments importants del partit, en el final del primer temps i en l’inici del segon amb la dobleta de Víctor Garrido.

Els del Baix Gaià han descomptat per mitjà de Sergio Galera en el minut 60, però la mitja hora restant ha sigut insuficient per, com a mínim, salvar un punt i mantenir la distancia amb els riudomencs.

El Roda continua quart amb 23 punts, tres més que el Riudoms i la Sénia. El diumenge afronta una visita molt complicada al camp del líder, l’Ampolla (17h), amb què acabarà la primera volta de la segona fase.