27 de gener del 2020
El Roda de Barà cau golejat al feu del Perelló (3-0)
L’expulsió de Gerard Solé en el minut 61 ha minvat les opcions de l’equip de Daniel Sereno quan el resultat era d’1 a 0
El Perelló ha fet desaparèixer les bones sensacions que estava oferint l’Atlètic Roda de Barà a domicili en els últims temps golejant-lo per 3 a 0 en el primer partit de la segona volta al Grup 6 de Segona Catalana.

Gerard Solé, que seria un dels protagonistes del partit, ha ressaltat la solidesa defensiva que ha mostra l’equip en la primera part, que ha finalitzat amb una discussió que els ha afectat en l’inici de la segona com així ho ha demostrat l’1 a 0 de José Gustavo Soriano en el 54’.
Els rodencs han buscat l’empat en els següents minuts, però l’expulsió de Solé –per doble amonestació, en el 61’ ha minvat les seves opcions.

El Perelló ha aprofitat la superioritat numèrica per sentenciar el partit en quatre minuts, entre el 77’ i el 82’, amb els gols de José Luis Montané i Eric Barberà. La derrota manté al Roda 12è amb 19 punts, i afortunadament conserva els cinc punts d’avantatge respecte a les places de descens gràcies a la derrota de la Pobla de Mafumet B.

El pròxim dissabte, a les 17.30 h, rebrà a un rival directe per la permanència com és l’Amposta, amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la segona volta i la primera de la temporada davant la seva afició.