17 de desembre del 2018
El Roda de Barà goleja el Llorenç i ratifica la seva condició de líder
La Riera pateix per guanyar al camp del Banyeres mentre que el Torredembarra cau davant l’Arboç
L’Atlètic Roda de Bara segueix posant els fonaments per ser campió d’hivern al Grup 3 de Tercera Catalana amb la golejada que li ha infligit al CF Llorenç de l’exaltafullenc Jordi Castro. L’efectivitat dels seus atacants ha tornat a ser decisiva per sumar l’onzena victòria de la temporada.

El duel ha començat força bé pels interessos del conjunt del Baix Gaià gràcies al gol de Tommy Anguita en el minut 8. Poc després, els visitants han igualat per mitjà de Javier Ramírez, tot i que l’exjugador de l’Altafulla ha tornat a posar per davant l’equip de Dani Sereno abans del descans.

En el segon temps, el Roda ha encarrilat el partit a partir del minut 70. En deu minuts ha tingut prou per marcar quatre gols més a càrrec d’Ibrahim Boulahya, Miguel Ángel Contreras, Marc Ruiz i Mohamed Bouacha.

El Roda segueix liderant la classificació amb 36 punts, cinc més que l’Atlètic Valls i sis més que el Montblanc, que tampoc han fallat aquesta jornada.

D’altra banda, la Riera ha patit més del que es preveia per guanyar al camp del Banyeres en l’estrena de Luis del Fresno com a nou entrenador del conjunt del Baix Penedès. El gol de Marc Arauz en el minut 7 ha estat suficient per assolir la victòria. Els locals han acabat el partit amb nou jugadors.

Per contra, el Torredembarra no ha trencat els pronòstics i ha perdut davant l’Arboç per 0 a 3. Toni Álvarez, que ha marcat en el primer minut, Arnau Moya i Henry Esteban, en pròpia porteria, han estat els autors dels tres gols.

Pel que fa a la classificació, la Riera ascendeix a la setena posició amb 21 punts mentre que el Torredembarra baixa fins a l’avant penúltima plaça amb 16. En la següent jornada, els dos jugaran de visita al camp del Salauris i el Sant Jaume, respectivament.