01 d'abril del 2019
El Roda de Barà sentencia el Salauris per la via ràpida (3-0)
Els rodencs compleixen davant el Salauris i els de la Conca de Barberà treuen profit de l’empat entre l’Arboç i l’Atlètic Valls
L’Atlètic Roda de Barà no és un equip que acostumi a concedir una sorpresa rere l’altre i així ho ha demostrat aquest cap de setmana. Després de l’empat contra el Calafell, l’equip rodenc s’ha retrobat amb la victòria amb un còmode 3 a 0 contra el Salauris.

El xoc ha quedat encarrilat en el minut 20, quan Mohamed Bouacha ha fet el segon gol de la tarda des dels onze metres. Quatre minuts abans, Miguel Ángel Contreras havia inaugurat el marcador.
Un minut abans del descans, Ibrahim Boulayha ha tancat el resultat amb el tercer gràcies a un altre penal xiulat pel col·legiat Josep Maria Gimendo. El triomf manté al Roda amb cinc punts d’avantatge respecte a un Montblanc que tampoc ha fallat després de golejar el San Salvador per 6 a 0.

El conjunt de la Conca de Barberà ha tret profit de l’empat estèril entre l’Arboç i l’Atlètic Valls (2-2) i ara mateix és el favorit per jugar la promoció d’ascens a Segona Catalana.
Per la seva part, el Torredembarra de Sergio Andrés ja coneix la primera derrota. Després de quatre victòries seguides, els torrencs han caigut per la mínima contra el Llorenç de Jordi Castro. Els del Baix Penedès han fet bo el gol d’Hugo Giménez just abans d’arribar al descans per endur-se els tres punts.

La victòria de l’Alcover sobre el Banyeres (4-0) fa que el Torredembarra baixi a la dotzena posició amb 29 punts. Tot i això, la derrota del Salauris contra el Roda de Barà fa que mantingui els sis punts d’avantatge respecte a la penúltima posició que pot comportar un descens compensat.