27 de novembre del 2023
El Roda de Berà i el Torredembarra remunten al Vendrell i el Montblanc i mantenen el pols pel lideratge
La Riera torna a competir davant un Atlètic Valls situat a la zona alta, però es queda novament sense premi (2-1)
La J11 del Grup 17 de Tercera Catalana ha posat a prova el bon moment pel qual travessen el líder i el segon classificat, l’Atlètic Roda de Berà i la UD Torredembarra, que s’han vist obligats a remuntar dos marcadors adversos per sumar una nova victòria i mantenir el pols personal que els manté igualats a 27 punts al capdamunt de la taula.

El Roda tenia un duel directe, i d’alt voltatge, al camp d’un CE Vendrell que estava obligat a guanyar per no despenjar-se de l’ascens. Fruit d’això, s’ha avançat gràcies a Xavi Moreno (26’). Els del Baix Gaià, però, han remuntat en menys de 10 minuts amb els gols d’Arnau Moya (30’) i Gabriel Casas (34’), tot i que Joan Silva (43’) ha fet l’empat abans del descans.

En el segon acte, superada l’hora de joc, Joel Sánchez (69’) i Joel Citores (70’) han atestat dos cops seguits, i decisius, mentre que aquest últim ha tancat la golejada quan faltaven 10 minuts per al final. El tècnic, Albert Sentís, s’ha mostrat molt content per haver pogut remuntar un resultat advers, i per la reacció al 2-2 abans del descans.

El Roda continua líder amb 27 punts, els mateixos que té la Torre, abans de veure’s les cares el dissabte vinent al feu rodenc (18h), i deixa al Vendrell a 9 punts. “Un marge molt important”, sentencia Sentís.

LA TORRE REMUNTA DOS GOLS DE DESAVANTATGE

Precisament, el conjunt de Jordi Araus s’ha vist obligat a capgirar el 0-2 encaixat en els primers 20 minuts davant el Montblanc amb els gols de Manel Peña (13’) i de Sergi Solanes (17’). El tècnic reconeix que “l’equip no va sortir com requeria la situació” i que és una assignatura pendent.

Amb tot, també destaca la virtut de reaccionar a una situació tan adversa i de remuntar abans del descans amb el gol en pròpia porteria de Solanes (21’) i els de José Arias (34’) i Carlos Guillermo Abullarach (38’).

Ja en el segon temps, Pol Arauz (58’) ha fet la sentència amb un golàs des de fora de l’àrea, sense que els visitants poguessin respondre en la mitja hora de joc que restava. Així, doncs, segona posició per als torrencs abans del gran derbi a Roda.

LA RIERA TORNA A COMPETIR I TORNA A CAURE

L’altre representant de la subcomarca, el CF La Riera, ha perdut en la visita a l’Atlètic Valls per 2-1, seguint la tònica dels últims partits en què ha estat de competir a l’altura dels seus rivals, tots de la part alta de la taula, però sense obtenir cap premi en forma de punts.

El 2-0 amb el qual s’ha arribat al descans amb els gols de Tarik Jadiani (8’) i Biel Secall (41’) han sigut una llosa massa gran per als visitants. Amb el gol de l’altafullenc Arnau Díaz (78’), de penal, han posat emoció als últims minuts, però ha estat insuficient per salvar l’empat. El tècnic Iván Descarrega lamenta la manca d’encert “en una bona segona part de l’equip”.

La Riera continua última amb 5 punts, un menys que el Llorenç i el Montblanc. El diumenge, a les 16h, rep el CE Alcover en un duel directe per la permanència.