05 de febrer del 2024
El Roda de Berà remunta i goleja al Llorenç per seguir líder (6-1)
La Torre es refà a costa del Cunit (3-0) i la Riera perd davant el Sant Jaume l’oportunitat de distanciar-se del descens (1-2)
El partit entre el CE Altafulla i la UE Valls ‘B’ corresponent a la J17 del Grup 17 de Tercera Catalana, previst per aquest dissabte, va quedar ajornat a petició del conjunt vallenc per manca de futbolistes. El duel es disputarà aquest dimecres, a les 20.30h, al Joan Pijuan, i serà retransmès per Altafulla Ràdio. La resta de representants del Baix Gaià sí que ha competit.

El Roda de Berà manté el lideratge després de golejar el CF Llorenç per 6-1 amb una actuació estel·lar de Carlos Cuerda (6’, 43’, 89’), autor de tres gols. El primer ha servit per empatar el gol inicial del visitant Eric Valverde (3’), que han acabat de remuntar Gabriel Casas (9’) i Joel Sánchez (30’). En el segon acte, Mohamed Bouacha (59’), de penal, ha fet el provisional 5-1 abans que Cuerda rematés la feina.

EL TORREDEMBARRA DESPATXA EL CUER

La UD Torredembarra s’ha refet de la dura derrota als Pallaresos amb una victòria davant el cuer, el CF Cunit, amb un marcador de 3-0. Marc Arauz (15’) ha obert el camí en la part inicial del partit, igual que Carlos Martínez (49’) en els primers minuts del segon temps. Ha estat un gol clau, aquest darrer, per jugar amb tranquil·litat.

Ja a les acaballes, Jordi Velardiez (88’) ha tancat el marcador “d’un partit poc brillant” com ha reconegut l’entrenador Jordi Araus, que destaca el bon treball defensiu per frustrar les ocasions del Cunit en el segon temps.

La Torre es manté segona amb 37 punts, a un del Roda de Berà, i tres per sobre del Vallmoll i el Sant Pere i Sant Pau. En la següent jornada, concretament el 17 de febrer, els torrencs visiten el Llorenç (17h) i els rodencs als del barri tarragoní (17.30h).

LA RIERA PERD UNA OPORTUNITAT D’OR

El CF La Riera ha perdut l’oportunitat d’allunyar-se del descens amb la derrota davant la JE Sant Jaume per 1-2. Els rierencs s’han avançat amb un gol matiner de Sergi Tenorio (3’), però han vist com els visitants han capgirat el marcador abans del descans, amb dos gols en un minut, ambdós d’Ian Robles, el primer d’ells de penal.

En el temps afegit, el visitant José Souto ha estat expulsat amb vermella directa, si bé ja ha sigut tard perquè els locals aprofitessin la superioritat numèrica per empatar. Tot i la derrota, pugen a la catorzena plaça amb 12 punts, i sumen un més que el descens. El dissabte 17 de febrer visitaran al Vallmoll (17h).