08 de maig del 2023
El Roda s’acomiada de Segona amb un empat d’orgull davant l’Ampolla (3-3)
Ja sense opcions de salvar-se, els rodencs igualen un partit que perdien per 0-3 quan faltaven 25 minuts per arribar al final
L’Atlètic Roda de Berà ha dit adéu a Segona Catalana amb un empat de 3-3 davant el CF L’Ampolla en la desena i última jornada de la fase de permanència. Els rodencs han tret l’orgull que els caracteritza per igualar tres gols de desavantatge i evitar que el comiat fos amarg del tot.

Els visitants, ja salvats, han arribat al descans amb un 0-2 amb els gols de Carles Kader Sahraoui (28’) i David Ramírez (38’), i han ampliat la renda amb la diana d’Eduardo José Sosa (59’) en el segon temps. Sergio Galera ha trigat cinc minuts a fer el primer del Roda, el mateix que Rubén Pérez per fer el segon. I ja en el temps afegit, Gabriel Casas ha fet l’empat.

El tècnic del Roda, Kiki Torres, ha reconegut que ha sigut un “partit difícil de jugar” perquè tot estava decidit, i que el relaxament dels visitants també ha contribuït al fet que poguessin remuntar. Igualment, ha destacat el debut de dos juvenils.

El Roda acaba la fase de permanència penúltima amb 28 punts –comptant també els de la primera fase-, quedant-se a cinc unitats del següent classificat, l’Ampolla. Ara, vénen dies de reflexió per analitzar la temporada i les causes que han dut l’equip al descens, per començar a planificar el curs vinent en què l’objectiu serà tornar a Segona.