11 de febrer del 2019
El Segur encaixa la primera derrota a la Riera d’Iñaki Pérez (3-2)
El Roda de Barà remunta a Sant Jaume i el Torredembarra perd un duel directe contra el Calafell
El CF La Riera d’Iñaki Pérez ja coneix la derrota després de perdre per 3 gols a 2 al camp de la UE Segur en un duel directe entre dos equips que s’enfrontaven amb l’objectiu de guanyar i fer un pas més cap al TOP-5 del Grup 3 de Tercera Catalana.

Els rierencs van avançar-se en el minut 12 amb el gol del veterà Arturo Morales. El gran problema, però, va ser que el conjunt local va empatar tot seguit amb la diana de Guillermo Pazos. El davanter calafellenc va repetir en el 62’ per culminar la remuntada amb el seu dotzè gol de la temporada.

Els del Baix Gaià no van ensorrar-se i van tornar a igualar el marcador nou minuts després amb la diana de Raúl García. Novament, però, l’efecte del gol va durar ben poc perquè el Segur va trigar cinc minuts a posar-se novament per davant amb el gol de Pio Hernán. L’exjugador del Banyeres va ser l’encarregat de tancar el partit amb el 3 a 2 definitiu. Per si no hi hagués prou, el rierenc Pol Arauz va ser expulsat amb vermella directa en el 87’ i es perdrà el pròxim partit contra el Morell.

Per la seva part, l’Atlètic Roda de Barà va fer els deures i va assaltar el Palau i Rabassó. Els rodencs van imposar-se al Sant Jaume en un partit molt similar al de la primera volta. L’equip dels Domenys va avançar-se amb el gol de Miquel Escobar en el 22’ i va acabar claudicant davant el poder ofensiu dels del Baix Gaià.

Mohamed Bouacha va ser l’home que va liderar la remuntada amb un gol abans del descans i un altre després del pas pels vestidors. Ibrahim Boulahya va ampliar diferències en el 55’, i el mateix Bouacha va completar la golejada en el 64’ amb l’1 a 4. El Roda manté els set punts de distància respecte al Montblanc i l’Arboç.

Pel que fa al Torredembarra, va patir una dura derrota contra el Calafell en el duel directe per la part baixa de la classificació. Els torrencs van tornar a ser víctimes del mal que pateixen en les accions a pilota aturada, fet que el conjunt del Baix Penedès va aprofitar per avançar-se en l’inici del segon temps per mitjà d’Aziz El Yechioui.

En el 71, David Llangüas va fer el 0 a 2 en una jugada que va acabar amb l’expulsió del torrenc Fernando Gázquez per doble amonestació. L’equip d’Antonio Gràcia va posar emoció als últims minuts per mitjà d’un penal transformat per Gerard Marsal. Tot i això, els últims set minuts van ser insuficients per igualar el marcador. De fet, l’únic fet destacat va ser l’expulsió de Fabian Debiasi.

El Torredembarra segueix avant penúltim amb 17 punts, tres per sobre del Salauris i nou per sobre d’un Banyeres que va guanyar al camp del Morell. Per contra, la quinzena posició que ocupa la Joventut Bisbalenca queda a cinc unitats.