15 de febrer del 2024
El Sub21 del CB Altafulla – BBG afronta una doble cita, que marcarà les aspiracions d’enguany
El divendres rep al quart classificat, el Reus Ploms Salle ‘Blanc’, i dissabte visita al tercer, el CB Vila-seca
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) reprèn la competició de lliga al Grup 1 de la Segona Territorial després de l’aturada pel Carnaval. Ho fa amb la disputa de dos partits en menys de 24 hores, entre el divendres i el dissabte, i contra dos rivals de la zona alta de la classificació. Sens dubte, és el moment de mesurar fins a on poden arribar enguany.

El primer compromís és el d’aquest divendres davant el quart classificat, el Reus Ploms Salle ‘Blanc’, al Pavelló d’Altafulla (21h). Correspon a la J10, celebrada a principis de desembre. Els del Baix Camp vénen de perdre contra el tercer, el CB Vila-seca, que precisament és el rival al qual visitaran els altafullencs el dissabte (19.30h).

L’equip de Dani Ponce ve de guanyar amb autoritat a un equip millor classificat, el CB Cantaires Tortosa, amb un resultat de 100-20. És cert, que els visitants van presentar-se amb pocs efectius i amb absències importants, però els locals ja havien estat a punt de guanyar al líder imbatut del grup, el CB Salou, en la jornada anterior.

Per aquest motiu, una de les darreres incorporacions, l’altafullenc Jan Camps, s’ha mostrat convençut de guanyar els dos partits, sempre que “descansem bé i estiguem plenament concentrats”.

Els altafullencs són setens classificats amb 16 punts, a quatre del Reus Ploms Salle i a sis del Vila-seca. I tot i que sigui complicat neutralitzar-los, la doble jornada representa una bona oportunitat per retallar distàncies, i sobretot, demostrar que ja estan preparats per competir contra qualsevol.