08 de novembre del 2023
El Sub21 masculí del CB Altafulla – BBG s’endú un valuós triomf de la pista del Cantaires Tortosa (62-67)
Els de Dani Ponce remunten en la segona part i se situen amb un rècord de tres victòries i una derrota
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha assaltat la difícil pista del CB Cantaires Tortosa amb un ajustat 62-67 en el partit corresponent a la J6 del Grup 1 de la Segona Territorial. Els altafullencs es recuperen així de l’ensopegada davant el líder, el CB Morell ‘B’ i es queden amb un balanç de tres victòries i una derrota.

L’equip de Dani Ponce ha començat bé el partit amb un 13-17 en el primer quart. En el segon, però, els locals han capgirat el marcador amb un 22-14, que ha fet que els visitants arribessin al descans quatre punts per sota. A la represa, ha arribat la reacció amb un 9-18 fonamental, ja que en el darrer període hi ha hagut taules amb un empat a 18.

El jugador de l’Altafulla, Pol Altès, ha reconegut que “va ser un partit dur, perquè vam arribar cansats del viatge”. Igualment, ha destacat la reacció de la segona part per endur-se un triomf molt valuós.

Altès ha estat un dels màxims anotadors de l’equip amb 10 punts, igual que Nacho Castellví, si bé el líder en aquest aspecte ha estat Biel Puig amb 19 punts. En els locals, els 22 punts de Pol Galiana han sigut infructuosos.

El Sub21 del CB Altafulla – BBG descansarà aquest cap de setmana perquè ha ajornat el partit davant el CB Vila-seca per al diumenge vinent. Serà a casa, a partir de les 12h. Mentre que el dia abans, haurà de visitar al Manyanet Reus ‘B’ (16h) en el duel corresponent a la següent jornada.