26 d'abril del 2016
El Torredembarra Bàsquet Club, a dues jornades de l’ascens directe a Segona Catalana
Després de superar el Montblanc per 64 a 45, els verd-i-negres recuperen el liderat. La propera jornada s’enfronten al Monjos, 15è classificat
El primer equip del Torredembarra Bàsquet Club recupera el liderat de la Tercera Catalana en un moment clau de la temporada. Els torrencs se situen a només dues jornades de tocar el seu somni, l’ascens directe a la Segona Catalana.

Aquest cap de setmana, el combinat de Vicente Núñez s’ha imposat per 64 a 45 al Montblanc. Un resultat que se suma a la derrota del Salou contra el Claret.

Amb uns primers minuts per oblidar, en què els de casa van sortir molt imprecisos i van encaixar en quatre minuts un 0-7 en contra, el treball en defensa i l’encert de cara a cistella els van permetre marcar diferències i arribar al descans amb un avantatge de 5 punts (34-29).
Tot i que el rival li va plantar cara fins l’últim minut, durant la segona meitat, els locals van sortir més concentrats i es van endur la victòria.

La propera jornada s’enfronten al Monjos, 15è classificat.