08 de maig del 2023
El Torredembarra BC cau a la pista del Manyanet Reus (75-69)
Els de Carlos Molina deixen escapar el triomf en l’últim període després d’haver anat per davant en els tres anteriors
El Manyanet Reus ha tornat a sorprendre al Torredembarra BC i probablement sigui l’únic equip que haurà pogut vèncer els dos partits davant el campió del grup. En aquesta ocasió, els torrencs, limitats per les baixes que han presentat, han cedit per 75-69.

El partit s’ha decidit en el darrer quart amb un parcial de 22-13 amb el qual els locals han capgirat el marcador. I és que fins aleshores, els del Baix Gaià estaven per davant després del 14-20 del primer quart i el 22-19 del segon. En el tercer, l’empat a 17 els mantenia tres punts per sobre, un avantatge que han estat incapaços de mantenir.

L'entrenador de la Torre, Carlos Molina, s'ha mostrat satisfet per la capacitat competitiva de l'equip i el domini en diverses àrees del joc. Reconeix que el desgast físic per la manca d'efectius, els ha passat factura en el moment de defensar en el darrer quart.

La Torre acaba la jornada primera amb 45 punts, tres més que la Salle Reus i el Manyanet Reus. El diumenge vinent farà l’últim desplaçament de la temporada a la pista del CB Sant Pere i Sant Pau (12.15h), equip que lluita per la permanència.