15 d'octubre del 2024
El Torredembarra BC encaixa la primera derrota del curs davant el TGN Bàsquet (53-65)
Els d’Àlex Pié paguen els problemes en defensa i d’anotació del segon període, malgrat la reacció en els dos següents quarts
El Torredembarra BC ja sap el que és perdre aquesta temporada, i ho ha fet bastant abans del que li hauria agradat, tot just en la J2 del Grup 6 de la Segona Territorial davant el TGN Bàsquet. Els tarragonins s’han imposat per 53-65 en un partit “que hem perdut nosaltres”, reconeix el tècnic Àlex Pié, qui apunta la falta d’intensitat.

Els del Baix Gaià han pagat els problemes en defensa que han patit en el primer i el segon quart, encaixant parcials de 15-24 i de 7-17, respectivament, sumant així la manca d’encert a cistella en els segons 10 minuts. Després del descans han reaccionat amb un 17-9, que els ha permès arribar vius al darrer període, però els visitants s’han encarregat d’esvair les opcions de remuntada amb un 14-15.

Mario Martí ha sigut el màxim anotador de la Torre amb 12 punts, l’únic que ha estat capaç d’arribar a les dues xifres. Mentre que en el TGN Bàsquet ho han fet fins a tres jugadors amb Hugo Cabrera com el més destacat amb 13 punts.

La Torre cau a la 4a plaça, d’un total de sis, amb 3 punts, diumenge vinent buscarà reaccionar a la pista del 3r, el CB Valls, a partir de les 19.45h.