07 de març del 2023
El Torredembarra BC guanya al CB Vila-seca i és més líder (70-92)
Els del Baix Gaià marquen diferències en el segon quart, i guanyen un partit d’avantatge amb el CB Salle Reus, que ha perdut
El Torredembarra BC ha superat amb nota l’exigent visita al CB Vila-seca en el marc de la J18 del Grup 7 de Tercera Catalana en la qual ha sumat la dissetena victòria del curs –en divuit partits- amb un marcador de 70-92.

La igualtat del primer quart amb el 21-25 ha sigut un miratge, que s’ha difuminat ràpidament en el segon període. L’equip de Carlos Molina ha pres l’accelerador, i ha marcat distàncies amb un contundent 10-24. Com ha dit en declaracions a Altafulla Ràdio, les claus del triomf han sigut la paciència per afrontar la defensa en zona dels locals, l’encert en el tir exterior, i la solidesa defensiva.

Els locals han tornat a equilibrar el joc amb el 19-15 del tercer quart, si bé la distància encara era important. En qualsevol cas, els del Baix Gaià han tornat a superar els vint punts en el darrer quart en el qual s’han imposat per 20-28.

La part negativa del partit és la greu lesió de genoll de Fernando Martín, que probablement es perdrà tota la temporada. Molina ha assegurat que és una baixa sensible, i que l’equip s’haurà d’esforçar encara més per notar-la com menys sigui possible.

La Torre consolida la primera plaça amb 35 punts, i a més guanya un partit de distància amb el CB Salle Reus, que ha cedit en el derbi davant el Manyanet Reus. Els torrencs intentaran mantenir les dues unitats de distància fins al duel directe, i això implica guanyar partits com el del dissabte vinent, a casa, davant el CB Bellvei (18.30h).