Esports
Foto: Torredembarra BC
17 de març del 2023
El Torredembarra BC ha de complir a la pista del CB Morell ‘B’
Els de Carlos Molina s’enfronten al penúltim classificat, davant el qual han de refer-se de l’última derrota per mantenir l’avantatge en el lideratge
El Torredembarra BC visita aquest dissabte la pista del CB Morell ‘B’ (17.45h) a la cerca d’una victòria que compensi la derrota del passat cap de setmana davant el CB Bellvei (66-73). Els torrencs són favorits davant el penúltim classificat, que només suma tres victòries, i com sempre, ho hauran de ratificar a la pista.

De fet, el tècnic Carlos Molina assegura que “és un partit complicat” tant per la necessitat del rival com pels darrers dubtes que ha deixat l’equip, a banda de les absències en la pintura. Això, l’obligarà a convocar a algun junior com Jordi Aguilera.

L’equip del Baix Gaià també és conscient que cal aprofitar els dubtes del seu màxim rival per la primera plaça, el CB Salle Reus, que suma dues derrotes seguides, i ara ha de fer front al quart classificat, l’AE Claret. Tot, quan resten sis jornades per acabar la competició.

Per la seva part, el filial del Morell ve de caure, precisament, contra el conjunt vallenc (81-55). La derrota va negar-li la possibilitat de donar continuïtat al triomf anterior contra l’AB Vendrell ‘2’. La seva necessitat de sumar punts a la causa de la salvació és el major perill per als visitants.
Carlos Molina, entrenador del Torredembarra BC
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla