27 de febrer del 2023
El Torredembarra BC pateix per guanyar a un combatiu Carme Bàsquet (60-55)
La reacció dels visitants en l’últim quart ha posat en dubte el triomf dels de Carlos Molina, que continuen líders
El Torredembarra BC ha assolit una nova victòria al Grup 7 de Tercera Catalana al vèncer aquest dissabte el Carme Bàsquet, per un resultat de 60-55. Com preveia el tècnic torrenc, Carlos Molina, les baixes amb les quals arribava i la necessitat del rival, han fet que el partit entre el líder i el penúltim classificat hagi sigut molt igualat.

De fet, el tècnic ha dit en declaracions a Altafulla Ràdio, que “ha sigut un partit estrany, en el qual no hem jugat bé”. Remarca que “l’encert en el tir, i la transició i el rebot defensiu, han sigut pobres”.

El primer quart s’ha resolt amb un 15-10 a favor dels torrencs, que han vist com els visitants l’han remuntat amb el 10-17 del segon. Després del descans, han fet un pas endavant i s’han distanciat amb un marcador de 19-8, relluint “la nostra qualitat i treball”, ha dit Molina. En el darrer període, però, els tarragonins han tornat a reaccionar i han posat emoció amb un parcial de 16-20.

El torrenc Manuel Torres ha estat el màxim anotador del partit amb 25 punts, seguit dels visitants Víctor Díaz, amb 18 punts, i Juan Luis Molés, amb 14. Marc Solé també ha superat la barrera dels 10 punts, anotant-ne 11.

La Torre continua líder amb 33 punts, un per sobre del CB Salle Reus, que també ha guanyat. El dissabte vinent visita al CB Vila-seca, que es troba en la zona mitjana de la classificació, a partir de les 18h.