10 d'octubre del 2023
El Torredembarra BC s’imposa al Bàsquet Teresianes ‘B’ Sub25 en un duel ple d’alternatives i que es resol en el darrer quart (46-54)
Enric Marcos, amb 16 punts, i Haritz Trepat i Francisco Javier Martín amb 12, han estat decisius per endur-se la victòria
El Torredembarra BC s’ha imposat al Bàsquet Teresianes ‘B’ Sub25 per 46-54 en la J3 de la Segona Territorial, i igual que el CB Altafulla – BBG suma els seus partits per victòries i encara no coneix la derrota. Això canviarà d’aquí a dues setmanes, quan els dos conjunts s’enfrontaran en el primer derbi del Baix Gaià de la temporada.

Els torrencs han remuntat el 10-8 del primer quart amb un marcador ampli de 6-18 en el segon. No obstant això, en el tercer període han encaixat un 18-5, que ha capgirat novament la situació i que els ha obligat a fer un sobreesforç en el darrer per decantar el triomf del seu costat amb un 10-21.

L'entrenador de la Torre, Albert Hidalgo, ha destacat que l'equip ha estat capaç de superar la "defensa tan intensa" dels locals, i també la capacitat per adaptar-se "a una pista petita en què costa circular la pilota". La reacció, diu, ha arribat a temps després d'un tercer quart fluix.

Enric Marcos ha tingut un paper decisiu en el triomf dels del Baix Gaià amb els 16 punts que ha anotat, com també Haritz Trepat i Francisco Javier Martín amb 12 cadascun.

La Torre se situa 4a empatada a punts amb el Bàsquet l’Arboç Sub21 i el CB Altafulla – BBG, que és 2n per darrere de l’AB Cunit. El dijous 19 d’octubre tots dos representants de la subcomarca tindran l’oportunitat de marcar distàncies.

EL FEMENÍ CAU A MONTBLANC DAVANT EL LÍDER

El primer equip femení del Torredembarra BC tenia un partit difícil a la pista del líder de la 2a Territorial, el CB Montblanc, i així ha estat. Les torrenques han cedit per 83-22, i encadenen tres derrotes. Laia Julià ha estat la màxima anotadora de l’equip amb 10 punts.

El dissabte 21 d’octubre, la Torre s’enfrontarà al Reus Deportiu ‘B’ al Pavelló Sant Jordi, a partir de les 16h.