21 de març del 2023
El Torredembarra BC supera sense problemes al CB Morell ‘B’ (47-102)
Els torrencs sentencien en el segon quart amb un 7-28, i ja preparen el duel directe pel lideratge contra el CB Salle Reus
El Torredembarra BC ha complert els pronòstics i s’ha imposat aquest dissabte al CB Morell ‘B’, penúltim classificat del Grup 7 de Tercera Catalana, amb un contundent 47-102. Els del Baix Gaià es refan així de la derrota de l’anterior jornada com estan obligats a fer-ho els que pretenen ser campions.

El primer quart ha sigut el més competit, encara que els torrencs s’han imposat per 14-23. La distància de nou punts s’ha vist significament incrementada amb el 7-28 del segon, que ha decidit el partit. En el tercer i el darrer període, els de Carlos Molina han mantingut l’alt ritme de joc amb parcials de 13-28 i 13-23, respectivament.

Els màxims anotadors del partit han sigut Sergi Garcia amb 21 punts, Haritz Trepat amb 19, i Manuel Torres amb 17. Cap dels jugadors del Morell ‘B’ ha arribat a la xifra dels 10 punts. El tècnic, Carlos Molina, ha destacat la bona actuació del grup, sobretot en defensa, tot i que la faceta més evident és l’ofensiva com diuen les xifres.

La Torre continua líder amb 38 punts, dos més que el CB Salle Reus, que s’ha refet després de dues derrotes seguides. Precisament, els dos s’enfronten aquest dissabte, a les 17.45h, al Pavelló Sant Jordi en un partit que pot ser decisiu per a la primera posició. Com a mínim, així ho considera Carlos Molina si aconsegueixen la victòria.