08 de novembre del 2021
El Torredembarra compleix davant el Calafell i es manté en el podi (2-0)
La Riera suma “un punt agredolç” davant el Base Pallaresos després de desaprofitar el domini del joc en el segon temps
La UD Torredembarra s’ha imposat aquest dissabte al CF Calafell per 2-0 en el partit corresponent a la 8a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. Els torrencs necessitaven un bon resultat després de la derrota a San Salvador, i l’han aconseguit gràcies als gols de Guillermo Montserrat (36’) i Martí Puig (84’).

L’entrenador de la Torre, Jordi Araus, ha reconegut que l’equip “s’ha vist superior al rival des del principi”. Només ha lamentat haver d’esperar als últims minuts per certificar el triomf, que els manté 3rs amb 18 punts, a un de la segona posició.

Per la seva part, la Riera ha sumat “un punt agredolç” contra el Base Pallaresos. Els rierencs han hagut d’igualar dos gols en contra en la primera part, i ho han fet amb l’1-1 d’Albert Sendrós (7’) i el 2-2 d’Antonio Asensio (44’). Això els ha permès ser superiors en el segon temps, i només els ha mancat encert per materialitzar-ho amb el tercer gol.

Així ho ha explicat l’entrenador Nil González, que ha lamentat el fet d’haver encaixat novament un gol en els primers minuts. També l’expulsió de Jaime Andrés Londoño en el 80’, amb la qual “s’ha acabat el partit”, ha sentenciat.

La Riera continua última amb 2 punts, i aquesta setmana prepararà la visita del pròxim dissabte al camp de l’Alcover (18.15h). Per la seva part, el Torredembarra visitarà diumenge el camp de l’Athletic Segur (18h).