07 d'abril del 2021
El Torredembarra remunta a l’Alcover i aconsegueix la primera victòria del curs (3-1)
El gol d’Arturo Morales cinc minuts després d’encaixar el 0-1 resulta clau per capgirar el marcador en la segona part
La UD Torredembarra de Jordi Araus ja guanya a Tercera Catalana. Els torrencs van vèncer divendres passat a l’Alcover per 3-1 en el partit corresponent a la tercera jornada de lliga, que ambdós equips van acordar avançar per tenir lliure els cap de setmana.

Els del Baix Gaià van haver de remuntar el gol del visitant Arnau Otero en el minut 27. La diana d’Arturo Morales cinc minuts després va ser clau perquè l’equip capgirés el marcador en el segon temps, com així ha reconegut el capità Gerard Marsal en declaracions a Altafulla Ràdio. De fet, Marsal va segellar la victòria en el 73’ després que l’exjugador de l’Altafulla, Jairo Alexander ‘Mini’ fes el 2-1 en el 65’.

La Torre se situa amb 3 punts, igual que diversos equips com el Constantí, la Bisbalenca, el Llorenç o el Pla de Santa Maria, i diumenge visita al fanalet vermell, el Segur Athletic, que no té cap punt.

L’altre representant de la subcomarca a Tercera, la Riera, no va poder jugar el seu compromís davant el Sant Jaume perquè va detectar un cas positiu de la Covid-19 en el seu vestidor. Per tant, ambdós equips hauran d’acordar una nova data, que probablement serà entre setmana.