20 de setembre del 2021
El Torredembarra remunta al Vendrell i s'estrena amb victòria (1-2)
Els torrencs capgiren el gol inicial dels locals amb els gols d'Arturo Morales i Xavier Fernández en la recta final del partit
La bona notícia de la jornada inaugural a Tercera Catalana, i lluny d’incidents i polèmica, l’ha protagonitzada el Torredembarra. L’equip de Jordi Araus s’ha imposat al camp del Vendrell per 1-2 remuntant el gol matiner dels locals en el 2’. Després d’intentar-ho durant molts minuts, els torrencs han igualat amb el gol d’Arturo Morales en el 81’, i tres minuts després han culminat la remuntada gràcies a Xavier Fernández.

El davanter de la Torre, Guillermo Monserrat, ha explicat a Altafulla Ràdio que el triomf és un bon punt de partida per aconseguir els objectius que s’han fixat enguany.

La Torre se situa 4a amb 3 punts, juntament amb la resta d’equips que s’han estrenat amb victòria. El Sant Jaume és el primer líder gràcies als cinc gols que li ha marcat al Base Pallaresos. En la següent jornada, els de Jordi Araus rebran a la Riera en el primer derbi de la temporada.