Esports
Foto: AA Catalunya
23 de gener del 2024
El torrenc Aaron Sola aconsegueix la medalla de plata en el llançament de pes del Campionat de Catalunya en PC
L’atleta de l’AA Cataunya ha fet un llançament de 15.57 i es mostra crític amb si mateix perquè no ha fet les marques previstes
El torrenc Aaron Sola s’ha penjat la medalla de plata en la prova de llançament de pes (7,260 kg) del Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta celebrat aquest diumenge 21 de gener a Sabadell.

L’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya ha efectuat tres llançaments, el tercer dels quals ha sigut el més llunyà amb una marca de 15 metres i 57 centímetres. S’ha quedat a poc menys d’un metre del campió Eloi Rovira (FC Barcelona), que ha fet un registre de 16.45. Es tracta d’una diferència similar a la que li ha tret al tercer en discòrdia, Pol Ferrer (Cornella At.), amb un tir de 14.61.

En declaracions al BG Esports, Sola s’ha mostrat crític amb ell mateix, i ha reconegut que “la competició ha anat malament”. Cal tenir en compte que la preparació durant la tardor es va veure afectada per uns problemes de salut, ja superats, si bé assegura que “arribava en bones condicions”.

La bona notícia, com així ha explicat el torrenc, és que és tot just l’inici de la temporada i té molt marge per a progressar, sobretot perquè enguany “ens hem centrat en l’estiu”, és a dir, en les competicions a l’aire lliure.

En tres setmanes afronta el Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern en Pista Coberta en què participarà en la prova de disc, i posteriorment el Campionat d’Espanya en què també competirà en aquesta modalitat, descartant la del pes.
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Social
Et recomanem
Diada de Sant Jordi: fira i activitats
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla