Esports
Foto: FCA
12 de febrer del 2024
El torrenc Aaron Sola assoleix l’or en la prova de disc del Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs d’Hivern
L’atleta de l’AA Catalunya s’imposa amb un llançament de 52,25 metres, i arriba al Campionat d’Espanya amb “molt bones sensacions”
L’atleta de Torredembarra Aaron Sola s’ha penjat la medalla d’or en la modalitat de disc del Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs d’Hivern, celebrat aquest dissabte al Camp d’Atletisme Antonio Amorós de Santa Coloma de Gramenet.

El torrenc, a més, s’ha coronat campió per la porta gran, amb una marca superior als 50 metres. Concretament, ha registrat un llançament de 52 metres i 25 centímetres, i ha superat a Aleix Camats (CA Igualada) per gairebé tres metres. La diferència amb el tercer en discòrdia, Àlex Martínez (Unió Colomenca) ha sigut més gran, de poc menys de 10 metres.

En declaracions al BG Esports, l’atleta de l’AA Catalunya ha fet una “valoració molt positiva, sobretot perquè és la primera competició de disc de la temporada”. Satisfet amb la marca, assegura que el més important per a ell “són les sensacions” que ha tingut en els llançaments.

Com ja havia avançat Sola, enguany els grans objectius els té fixats per a la temporada a l’aire lliure, “ja que la de pista coberta l’hem passat com hem pogut”, fent referència als problemes físics de la pretemporada. L’actuació d’aquest cap de setmana li permet ser optimista, i intentarà ratificar-ho d’aquí a quinze dies en el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs d’Hivern.
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Aaron Sola, atleta de l'AA Catalunya
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla