16 de març del 2023
El torrenc Pol Fortuny es proclama campió de la Copa del Rei Juvenil amb el Reial Madrid
L’extrem ha anotat el primer dels dos gols amb què els blancs han derrotat l’Almeria en la gran final
El futbolista Pol Fortuny s’ha proclamat campió de la Copa del Rei Juvenil amb el Reial Madrid amb la victòria contra l’Almeria per 2-1 en la gran final del torneig celebrada a l’Estadi Reino de León de la ciutat de Lleó. El torrenc hi ha contribuït de forma notable, anotant el primer gol del conjunt blanc.

L’1-0 ha arribat ben aviat, en el minut 7. Fortuny ha rematat de cap en el segon pal una pilota centrada de Youssef des de la banda esquerra, una mostra d’una de les seves virtuts, l’arribada des de la segona línia explotar aquesta mena d’accions. I només 10 minuts més tard, el seu company Manuel Ángel ha anotat el 2-0 amb un xut a l’escaire.

L’Almeria ha descomptat per mitjà de Rachad en el 70’, i el Madrid ha sabut defensar la renda d’un gol en els 20 minuts restants. Així, Pol Fortuny ha celebrat el seu primer títol amb el Juvenil ‘A’ que dirigeix l’exfutbolista Álvaro Arbeloa. Els següents reptes que té són la lliga –els blancs són líders empatats a 63 punts amb l’Atlético-, i la Copa de Campions que disputen els primers classificats de cada grup de Divisió d’Honor.

Per contra, el torrenc s’ha acomiadat del somni d’aixecar el títol a la UEFA Youth League després de la derrota d’aquest dimecres en els quarts de final davant l’AZ Alkmaar per 4-0. El partit era l’avantsala de la Final Four que es disputa tradicionalment a Nyon, a on tant ell com els seus companys intentaran arribar-hi la temporada següent.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats