Esports
Foto: Altafulla Ràdio
18 d'abril del 2024
Els Atletes d’Altafulla celebren un any més les jornades atlètiques en els centres escolars de la vila
L’entitat dona a conèixer a l’alumnat diverses disciplines i fa èmfasis en hàbits saludables i bones pràctiques
Els Atletes d’Altafulla continuen els preparatius de cara a la Cursa 1 de Maig, que tindrà lloc d’aquí a dues setmanes al barri marítim. Es tracta de la gran novetat de la present edició, propiciada per les obres en una part del recorregut original al nucli històric. El que ja ha deixat de ser-ho són les jornades atlètiques, que l’entitat du a terme a les escoles de primària d’Altafulla.

Un dels objectius principals de l’esdeveniment amb el qual es dona la benvinguda al mes de maig, és la promoció de l’atletisme com una pràctica esportiva saludable i social. És una màxima aplicada, sobretot, als infants i joves del municipi i de la contornada.

Per aquest motiu, els Atletes d’Altafulla apropen la cursa als centres educatius, tot i que també aprofiten l’avinentesa per donar a conèixer altres disciplines a banda de les curses de velocitat i mitja distància com el salt de llargada o el llançament de pes. Igualment, fan èmfasis en els estiraments, el descans, la bona alimentació i la importància de continuar fent esport sense oblidar les obligacions escolars.

Durant aquests dies, l’entitat apropa aquestes jornades atlètiques a l’alumnat de 4rt de l’Escola La Portalada d’Altafulla.

Per a inscriure’s en la Cursa 1 de Maig, els alumnes de les escoles de primària d’Altafulla han de fer la gestió a través dels seus centres. Mentre que els adults poden apuntar-se a la prova open de 5 km a través del web Athletic Events. El cost és de 12 euros fins al dimarts 23 d’abril. Del 24 al 29 d’abril el preu serà de 15 euros, mentre que el mateix dia de l’esdeveniment serà de 20 euros.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla