Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
05 de març del 2024
Els atletes Miguel Serra i Emma Vendrell es proclamen campions de la lliga de cros del CET en categoria Cadet i Infantil
Tots dos s’han assegurat el títol amb els resultats obtinguts en la penúltima cursa al barri de la Granja de Tarragona
Els joves Atletes d’Altafulla, Miguel Serra i Emma Vendrell, s’han proclamat matemàticament campions de les categories Cadet masculí i Infantil femení de la Lliga Comarcal de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès (CET). L’altafullenc i l’altafullenca s’han assegurat el títol en la penúltima prova del calendari, celebrada aquest diumenge al barri de la Granja de Tarragona en el marc del 46è Cros – Els Àngels.

Serra ha obtingut la segona posició al completar el circuit de 2 km en 8 minuts i 19 centèsimes. S’ha quedat a 13 segons del guanyador de la cursa, Alejo Pinteño (CA Vila-seca), si bé n’ha tingut prou amb aquest resultat per certificar la primera plaça de la classificació general amb un total de 145 punts.

Per la seva part, Vendrell ha sumat la novena victòria en el mateix nombre de participacions, consolidant el seu domini en la categoria i rematant la feina feta durant tota la lliga. L’altafullenca, que també ha corregut en un circuit de 2 km, ha travessat la línia de meta en 8 minuts i 57 segons, 20 segons abans que la segona classificada, Emma Afari (CN Reus Ploms). Així, suma 160 punts en el caseller.

El diumenge vinent se celebrarà l’última prova de la Lliga Comarcal de Cros del CET amb el 10è Cros Solidari Escola Josep Veciana de Perafort.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla