31 d'octubre del 2018
Els CFS El Catllar Atlètic segueix sense conèixer la victòria després de caure contra el Maristes de Lleida
El filial cau golejat a la pista del CFS Vila-seca mentre que l’equip femení de Primera Divisió Catalana assoleix un empat davant l’Alcoletge CFS
El CFS El Catllar Atlètic va tornar a perdre el passat cap de setmana davant el Maristes de Lleida per 3 a 6 i encara no sap el que és guanyar en la present temporada. Els catllarencs encadenen un empat i tres derrotes i ocupen una de les places de descens a Primera Catalana, una realitat molt diferent que l’allunyà del seu objectiu principal.
Els lleidatans van situar-se amb un avantatge de 0 a 3 en l’inici de la segona part. Ferran Carbó va marcar el primer del Catllar en el 26’, però una tripleta del visitant Adrià Bigorda va situar l’1 a 6 al marcador del Pavelló Municipal d’Altafulla.

En la recta final, els del Baix Gaià van mostrar una tímida reacció que només els va servir per maquillar el resultat amb dos gols de Víctor Escobar i Miquel Padrell.

La derrota deixa l’equip de José Valero penúltim a la classificació amb un únic punt, fet al qual intentarà posar remei assaltant la pista de l’Alcoletge el pròxim dissabte 10 de novembre.

Pel que fa als altres equips de l’entitat, el segon equip va caure golejat a la pista del CFS Vila-rodona per 6 a 0 en la quarta jornada de la Primera Fase de la Segona Divisió Catalana. El resultat els deixa cuers amb cap punt.
En la pròxima jornada, que es disputarà el dissabte 10 de novembre jugaran el derbi del Baix Gaià davant el CFS Pobla de Montornès.

Per la seva part, l’equip femení de la Primera Divisió Catalana va sumar un punt davant l’Alcoletge CFS. Les locals es van avançar en el minut 10, però les del Baix Gaià van igualar en el 49’ per mitjà de Núria Pérez.

L’empat les situa terceres amb 4 punts abans de visitar la pista del Linyola CFS en el partit corresponent a la tercera jornada que es disputarà el dissabte 10 de novembre al Pavelló Municipal de Linyola.