20 de setembre del 2021
Els equips del Baix Gaià de Quarta Catalana juguen els darrers amistosos abans de la lliga
El Creixell ha golejat l’Almoster i ratifica les bones sensacions mostrades durant la pretemporada
Els que continuen preparant el debut a la competició de lliga són els equips de Quarta Catalana. El Creixell, per exemple, s’ha imposat aquest dissabte a l’Almoster, equip de l’altre grup tarragoní, per un marcador de 10-0 amb l’actuació estel·lar d’Angel Segura amb 4 dianes.

Els creixellencs han marcat cinc gols en cada part. En la primera ho han fet Francisco Volpi, amb dos gols, Daniel Ramón, Iván Plana, Joel Ribas. Aquest últim ha anotat el primer gol del segon temps, mentre que Ángel Segura ha fet la resta.

El tècnic, José Miguel Reyes, ha remarcat la “intensitat de la pretemporada”, que els ha de servir per arribar en un estat de forma òptim per començar la lliga. L’objectiu és clar, l’ascens a Tercera.

Per la seva part, el filial del Catllar ha perdut aquest dissabte davant les Borges del Camp per 2-1. Els locals s’han avançat en el minut 15 amb un gol d’Aleix Vidal, i els catllarencs han respost cinc minuts després de la mà d’Alejandro Carpi. Ja en el temps afegit, Marc Gutiérrez ha donat el triomf als del Baix Camp.

Quant al Roda de Berà ‘B’, ha visitat aquest diumenge a l’Alcover ‘B’ i ha esgarrapat un empat. Biel Putfielz l’ha posat per davant amb un gol de penal en el 40’, però els locals han empatat, també de penal, en el 72’.

Els tres equips del Baix Gaià a Quarta Catalana han jugat el darrer amistós de la pretemporada. El pròxim cap de setmana inicien lliga davant el Vilabella i l’Alcover ‘B’. Per la seva part, el filial del Roda rep al Tancat, però aquest finalment no hauria fet equip. Veurem com se soluciona tot plegat.