Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
04 d'abril del 2024
Els Lizards organitzen aquest diumenge 7 d’abril l’Extra Peninsular Bowl
Els de Torredembarra acullen aquest torneig amistós en què destaca la participació de dos equips estatals, un d’Osca i un altre d’Eivissa
Els Lizards de Torredembarra organitzen aquest diumenge 7 d’abril l’Extra Peninsular Bowl, un torneig amistós de futbol flag, al Camp de Futbol Municipal de Torredembarra. La jornada es durà a terme entre les 9.30h i les 15h, i comptarà amb vuit equips, a banda de l’amfitrió, entre ells un d’Osca, els Dragons, i un d’Eivissa, els Llops.

La presència d’aquests dos equips estatals és, sens dubte, el fet més destacat i llaminer d’aquest torneig. Igual que la de dos nous conjunts catalans, els Bacus d’Ullastrell i els Wolves de Sarrià de Ter. Això farà que, segons el president dels Lizards, Lluís Pérez, sigui una jornada diferent i per gaudir-la.

Pérez ha recordat que van ser ells els que fa dos anys van demanar a la Federació Catalana de Futbol Americà (FCFA) que es flexibilitzessin les mesures per poder organitzar competicions. Des d’aleshores ja han acollit diferents torneigs, que assegura, són una bona oportunitat de donar a conèixer el futbol flag al poble i a la resta de la zona,

Després del torneig amistós que organitzen aquest diumenge, els llangardaixos grocs participarà en tres proves oficials del Circuit Català de Futbol Flag: el 21 d’abril i el 19 de maig a Lliçà de Vall, i entremig, el 4 o 5 de maig a Barcelona.
Lluís Pérez, president dels Lizards
Lluís Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla