23 de juliol del 2024
Emma Vendrell fa 11a a la final dels 1000 metres del Campionat d'Espanya Sub16
El també altafullenc Alonso Fernández ha aconseguit la 6a posició a la final de la prova de 100 metres
L’atleta Emma Vendrell, dels Atletes d'Altafulla i l'Agrupació Atlètica Catalunya, ha aconseguit una destacada 11a posició a la final dels 1.000 metres del Campionat d'Espanya Sub16. Partint des de la 30a posició inicial i competint en condicions adverses amb molt de vent, Vendrell ha creuat la meta amb un temps de 3 minuts 10 segons i 48 centèsimes.

Prèviament en la semifinal, la jove atleta altafullenca havia acabat en 3a posició, fet que li va permetre assegurar-se un lloc a la seva primera final nacional. Ara la temporada arriba al final i Vendrell, de 13 anys, gaudirà d'un merescut descans abans d’emprendre la nova temporada al setembre.

Per la seva banda, el també atleta d’Altafulla Alonso Fernández ha fet 6è a la final de la prova de 100 metres del Campionat d'Espanya sub16 celebrat a Lleida. Fernández hi ha participat després de superar una prèvia i una semifinal competidíssima, asseguren els Atletes d’Altafulla a les xarxes socials. A més, també ha aconseguit una marca personal amb un temps d’11 segons i 33 centèsimes.