20 de maig del 2024
Empat estèril entre el CE Altafulla i la JE Sant Jaume en l’adéu de la lliga (1-1)
Els de Jordi Mercadé finalment acaben sisens en una temporada en què han anat de menys a més a mesura que es consolidava la proposta del tècnic
El CE Altafulla ha sumat aquest dissabte un empat estèril davant la JE Sant Jaume amb un resultat d’1-1 en la trigèsima i última jornada del Grup 17 de Tercera Catalana. D’aquesta manera, els groc-i-negre acomiaden la temporada 2023-24 com a sisens classificats amb un total de 49 punts.

El tècnic de l’Altafulla, Jordi Mercadé, treu conclusions positives d’un curs en què “l’equip ha anat de menys a més” després d’un inici difícil amb una victòria en vuit jornades i una plaga de lesions important.

Pel que fa al partit de dissabte, la primera part ha sigut força igualada. Els dos equips han sortit sense complexos i han generat entre dues i tres ocasions cadascun per avançar-se en els primers 10 minuts. A partir d’aquí, les oportunitats han arribat a comptagotes i s’ha arribat al descans amb el 0-0.

En l’inici del segon temps, però, els locals s’han avançat gràcies al gol d’Erik Navarro (46’) en una centrada des de la banda esquerra, que s’ha enverinat cap a la porteria. Si era un xut directe només ho sap el futbolista altafullenc. Malauradament, els visitants han restaurat les taules a la sortida d’un córner, mal defensat, en què Alejandro Mariscal no ha pogut bloquejar la pilota i Sergi Mañé (68’) ho ha aprofitat per marcar a plaer.

Amb 20 minuts per jugar, els dos equips han buscat la victòria, sense tenir encert en les seves arribades i s’han hagut de conformar amb l’empat per dir adéu a un curs. Mercadé lamenta la manca d’encert en el primer temps, i reconeix que el Sant Jaume “ha augmentat el nivell, i ha equilibrat el joc en el segon temps”.

L’Altafulla, com dèiem, finalitza sisè amb 49 punts, a dos de la cinquena posició, amb un balanç de 14 victòries, 7 empats i 9 derrotes, i 71 gols a favor i 54 en contra. Moment ara de descansar i seguir planificant la temporada vinent, previsiblement amb Mercadé de nou a la banqueta, amb el repte de millorar el resultat d’enguany.