06 de novembre del 2023
Empat estèril entre la Riera i el Montblanc (2-2)
Els rierencs perden l’oportunitat de distanciar-se del descens. El Roda cau a Calafell (1-0) i el podi torna a igualar-se
El CF La Riera ha sumat un empat estèril i agredolç davant el CF Montblanc en el duel directe entre el penúltim i l’últim classificat del Grup 17 de Tercera Catalana, disputat aquest diumenge a la vila del Baix Gaià. L’expulsió del porter Roger Catalán a falta d’un quart d’hora, li ha restat opcions quan el resultat ja era de 2-2.

Els rierencs s’han avançat amb un gol de l’altafullenc Arnau Díaz (13’), però han vist com els montblanquins els han remuntat amb les dianes dels germans Cidoncha, Àlex (24’) i Pol (54’). Albert Cendrós (71’) ha restaurat les taules, però quatre minuts després ha arribat la vermella directa a Catalán.

L’entrenador Iván Descarrega ha destacat la intensitat del partit, i ha reconegut que, “tal com ha anat, l’empat és bo”. Igualment, ha dit que “no hem estat del tot bé”, si bé es mostra content per la reacció que han tingut en els moments més difícils.

La Riera puja una posició i és catorzena amb 5 punts, dos més que el cuer, el Montblanc. El dissabte vinent, a les 17h, visita al Roda de Berà en el seu segon derbi de la subcomarca en el present curs.

EL RODA CAU A CALAFELL I PERD EL SEU AVANTATGE COM A LÍDER

Els rierencs es trobaran a un Roda ferit per la derrota d’aquest diumenge al camp del CF Calafell (1-0) amb el gol de Lucas Camps (10’) al servei d’un lliure directe. Tot i que restava pràcticament tot el partit, els rodencs han estat incapaços de veure porteria, i s’han quedat sense puntuar.

L’entrenador del Roda, Albert Sentís, ha lamentat la manca d’encert en la gran quantitat d’ocasions generades. Reconeix que el gol els ha fet mal, si bé s’han refet en el segon temps. Malauradament, sense millorar en la finalització.

El Roda continua líder, però veu com el Vendrell i la Torre l’empaten a 18 punts. Com dèiem, el dissabte vinent rep la Riera en un derbi on tots dos equipr necessitaran la victòria.