15 de maig del 2024
Empat vibrant entre el Cadet de F7 del CE Altafulla i el Montblanc (3-3)
Les abelletes perden dos punts en els darrers minuts. L’Infantil cau golejat davant el Cambrils Unió ‘B’ (0-9)
L’Estadi Municipal Joan Pijuan ha acollit aquest passat diumenge el tercer cara a cara de la temporada entre el Cadet de Futbol 7 femení del CE Altafulla i el del CF Montblanc en el marc de la J7 de la segona fase. Tots dos havien rivalitzat per ser campions de grup en la fase anterior, amb triomf final de les de la Conca de Barberà, i ara s’han retrobat per protagonitzar un nou partit vibrant i que s’ha resolt amb un 3-3.

Les abelletes s’han avançat amb el gol de Clàudia Pino (5’), però han vist com les visitants han remuntat gràcies a Mariona Riba (19’) i Mai Martí (39’). Milena Xicola (40’) i Pino (58’) han tornat a capgirar el marcador, i Riba (69’) finalment ha signat l’empat definitiu.

L’empat manté l’Altafulla setè classificat amb 5 punts de 21 possibles. El dissabte, a les 12h, visita al segon classificat, el Vila-seca CF, amb l’objectiu de fer un bon partit i intentar protagonitzar la sorpresa.

L’INFANTIL CAU DAVANT EL CAMBRILS UNIÓ

L’Infantil ha cedit amb estrèpit davant el segon classificat, el Cambrils Unió ‘B’ amb un resultat de 0-9 en el partit corresponent a la J3 del Grup 4 de la segona fase de la categoria.

Les jugadores de Montse Vendrell han fet un bon tram inicial de partit, tot i encaixar un gol abans d’arribar als 10 minuts. Malauradament, entre el 15’ i el 20’ ha rebut tres gols més, que han enterrat les seves opcions. A partir d’aquí, les visitants han colpejat novament en diverses fases per completar la golejada.

Les mini abelletes visitaran aquest dissabte, a les 10.30h, a la UE L’Espluga de Francolí en un duel entre l’últim i el penúltim classificat. Així, tenen una bona opció per estrenar el caseller de punts davant un rival que ja coneix la victòria.