24 d'abril del 2024
Empat vibrant entre el Cadet femení del CE Altafulla i el San Salvador (4-4)
Clàudia Pino ha estat la jugadora més destacada del partit amb els quatre gols de les abelletes
El Cadet femení de Futbol 7 del CE Altafulla ha signat taules en la visita d’aquest diumenge al camp de la UD San Salvador en el partit corresponent a la J4 de la segona fase. Els dos equips han respost a les expectatives generades en els cara a cara de la primera fase, i han resolt el partit amb un empat a quatre gols.

Les abelletes s’han situat amb un 0-2 a la mitja hora de joc gràcies a la dobleta de Clàudia Pino, la gran protagonista del duel. En tres minuts, però, les locals han capgirat el marcador amb els gols de Marwa Tabache, Hajar Ouhra i Claudia Anguera.

Tres minuts fatídics, que han fet que l’Altafulla perdés l’avantatge tant valuós que havia aconseguit. Fins i tot, han encaixat un quart gol, el de Sara Berrabane, quan s’estaven a punt de complir els 50 minuts de joc. El partit semblava encarrilat per a les del barri del nord de Tarragona fins que Pino ha tornat a aparèixer per anotar dos gols més i establir l’empat.

L’equip de Nerea Recasens i Chus Martín se situa setè classificat amb 4 punts. Aquest dimecres, a les 19h, recupera el derbi davant el CE El Catllar de la jornada inaugural, i que tots dos equips van acordar ajornar. El partit es disputa al Joan Pijuan, el mateix escenari de l’enfrontament de diumenge contra la Canonja (10h).