Esports
Foto: Èric Vicens
04 d'abril del 2024
Èric Vicens, subcampió de la categoria Sènior -110 kg en l’Europeu de Press Banca – Resistència
El poblenc ha fet 23 repeticions aixecant un pes de 100 kg en la primera experiència com a professional
L’aixecador de la Pobla de Montornès, Èric Vicens, s’ha proclamat subcampió en la categoria Sènior de menys de 110 kg del Campionat d’Europa de Press Banca – Resistència. La cita, disputada el dissabte 30 de març, ha tingut lloc a la seu habitual, a la localitat valenciana d’Alfàs del Pi.

Vicens ha sigut un dels cent participants, que s’han desplaçat des de diversos països del continent. Per obtenir la segona posició de la seva categoria ha fet 23 repeticions, aixecant un pes de 100 kg, el que suposa haver millorat la marca personal en tres repeticions més.

En una entrevista al BG Esports, el poblenc ha reconegut que “no és una gran marca, ja que s’acostumen a fer més repeticions amb aquest pes”. Tot i això, per ell suposa un punt de partida de cara al futur.

NOU REPTE PER A VICENS

L’esportista de la Pobla de Montornès era el vigent campió de la categoria d’aixecadors de més de 100 kg amb una barra de 60 kg. De fet, l’any passat va revalidar el títol amb un total de 59 repeticions, cinc més que el 2022, en què va obtenir la primera medalla d’or.

Ja aleshores, i en declaracions a aquesta casa, va anunciar la voluntat de fer un pas endavant i passar al nivell professional amb el repte d’aixecar una barra amb 100 kg. Tot i això, com ha reconegut en l’entrevista a Altafulla Ràdio, “fins a l’últim moment he dubtat en quina categoria participar, perquè tenia previst fer-ho en la de 60 kg novament”.

L’elecció, finalment, ha sigut l’encertada, si tenim en compte el resultat que ha assolit Vicens, tot i no ser una marca important, insisteix. La seva previsió és la de participar en l’edició de l’any vinent, preparant-se, ja sense dubtes, per a la prova dels 100 kg.
Èric Vicens, aixecador de Press Banca - Resistència
Èric Vicens, aixecador de Press Banca - Resistència
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla