18 d'octubre del 2023
Estrena triomfal del Sub21 del CB Altafulla – BBG davant el CB Salou ‘C’ (78-61)
El Júnior femení cau davant el CB La Selva en un partit en què ha anat sempre a remolc de les locals (85-54)
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) s’ha estrenat per fi en el Grup 2 de la Segona Territorial, i ho ha fet amb una victòria davant el CB Salou ‘C’ en el partit disputat aquest dissabte, corresponent a la J2. Els dos equips han aprofitat el pont del Pilar per recuperar-lo, i s’ha resolt amb un 78-61.

Després de cedir en el primer quart per 15-17, els de Dani Ponce han donat un cop sobre la taula amb un 21-8. En el tercer període, els visitants s’han imposat per 17-22, i els altafullens han tornat a reaccionar en el darrer per assegurar el triomf amb un 25-14.

L’Altafulla se situa sisè amb 2 punts, i un partit menys respecte a tots els equips, excepte el Reus Ploms Salle ‘Blanc’. Ara li toca descansar novament, i el seu següent compromís serà el derbi davant el Torredembarra BC, que tindrà lloc el divendres 27 d’octubre, a les 21h.

EL JÚNIOR FEMENÍ CAU A LA SELVA

L’altre equip del CB Altafulla – BBG que ha aprofitat el pont del Pilar per recuperar un partit pendent ha estat el Júnior femení. En el seu cas ha visitat el CB La Selva, i ho ha fet amb una derrota per 85-54. Les altafullenques han tingut diverses fases de bon joc, que han resultat infructuosos per marxar amb un bon resultat.

El 25-16 del primer quart les ha fet anar a remolc des del principi. En el segon quart han reduït distàncies amb un 16-13, que les deixava a dotze punts de distància. El 27-12 del tercer quart, però, ha enterrat les opcions de remuntar. I el darrer període s’ha tancat amb un 17-13.

El tècnic, David Ruiz, ha reconegut que el partit ha sigut tan difícil com esperaven, i que han pagat el mal inici de partit. La manca d’intensitat, argumenta, la diferència en el tercer període, que va ser decisiva.

El Júnior tanca la classificació amb dues derrotes i cap victòria, i aquest dissabte visita a líder, el CB Valls, a partir de les 9.30h.

PARTITS DEL CAP DE SETMANA

La resta de representants de l’entitat tornen a la competició després de descansar. En la branca masculina, el Pre-Infantil juga aquest divendres a la pista del CB Salou ‘Blau’ (18h), i l’infantil visita dissabte al TGN Bàsquet 10 ‘B’ (9.30h). I en la femenina, el Pre-Infantil rep dissabte el CB Àguiles (13h), i l’Infantil visita diumenge el Carme Bàsquet (11h).