17 d'abril del 2024
Golejada del Juvenil del CE Altafulla davant el Ramon Sicart (10-0)
El Cadet ‘A’ supera el Marc Bartra i fa un pas més cap a l’ascens, i l’Infantil ‘A’ de Primera cau contra el Cambrils Unió
El Juvenil del CE Altafulla ha golejat el penúltim classificat del Grup 14 de la Segona Divisió, l’AE Ramon Sicart, amb un resultat de 10-0. Ayoub ha estat un dels jugadors més destacats amb tres gols, mentre que Aran Garcia, Roger González i Manel Pujol n’han anotat dos. El gol restant l’ha anotat Mohamed Aarras.

El tècnic Luis Rosado ha dit que a partir del primer gol “hem controlat el partit clarament”, i també ha destacat el debut de dos cadets.

L’equip de Rosado i Manuel Sambonete arriba al final de lliga en plena forma, sumant tres victòries seguides per consolidar-se com a quart classificat amb 30 punts. El dissabte, a les 12h, visita a l’Atlètic Roda de Berà en el darrer derbi que disputarà en el present curs.

EL CADET ‘A’ FA UN PAS MÉS CAP A L’ASCENS

El Cadet ‘A’ ha golejat al CFB Marc Bartra ‘B’ amb un marcador de 0-8. Iker Roman, amb tres gols, Arnau Mateu amb dos, i Jofre Rius, Samir El Bouziani, i Vicente Sánchez amb un, han estat els artífexs de la vintena victòria de la temporada.

Els groc-i-negre continuen líders amb 61 punts, cinc més que el Sant Pau, que inclús ha jugat un partit més. El dissabte, a les 15h, disputen a casa un nou derbi de la subcomarca davant l’Atlètic Roda de Berà ‘B’. Mentre que el Cadet ‘B’ rebrà diumenge, a les 15.30h, al Nàstic ‘E’, després de caure davant el FC Tarragona per 6-0.

DOBLE CREU PER ALS INFANTILS

L’Infantil ‘A’ de Primera Divisió ha cedit davant el Cambrils Unió ‘B’ per 1-3. Enric Crespo ha fet l’1-2 en l’equador del segon temps, però els visitants han respost tres minuts després per acabar amb les esperances de puntuar. Els de Dani García continuen tretzens amb 9 punts, i diumenge, a les 13.15h visiten l’EFB Calafell ‘B’.

Per la seva part, l’Infantil ‘B’ ha cedit al camp del tercer, el CE Vendrell ‘B’, per 7-0, en un partit en què després d’un bon primer temps, s’ha desfet en els segons 35 minuts. Es manté cuer del grup amb 4 punts, i diumenge, a les 12.45h, rep l’avant-penúltim, el Base l’Arboç ‘B’.