12 de gener del 2016
Un gol en l’últim minut de l’altafullenc Àlex Cañas dóna a la UD Torredembarra la primera victòria del 2016
Aquests tres punts els permeten abandonar la cua de la classificació del grup II de la Primera Catalana
La UD Torredembarra comença amb bon peu el 2016. Després d’uns primers mesos de temporada complicats, el primer equip de l’entitat recupera les bones sensacions i estrena el nou any amb victòria. Tres punts que els blanc-i-blaus han aconseguit ‘in extremis’ en el darrer minut del partit amb el gol de l’altafullenc Àlex Cañas. El rival no era fàcil, el Jesús i Maria, però els torrencs s’han acabat imposant per 2 a 1. Àlex Cañas ha reconegut que “feia temps que es mereixien els 3 punts”.

Aquesta victòria els permet abandonar la cua de la classificació del grup II de la Primera Catalana. A hores d’ara, sumen 7 punts i són una mica més a prop de la salvació. Tot i això, encara es troben a 3 punts de distància del Reddis, a 9 de l’Amposta, i a 12 del Viladecans.
El proper diumenge intentaran confirmar el canvi de dinàmica en un camp complicat, el del líder, el Balaguer.