Esports
18 de febrer del 2016
19 places lliures per participar en el Curs d’Entrenador Nivell 0 que ofereixen per Setmana Santa el CB Altafulla i la Federació Catalana
S’impartirà els dies 18, 19, 21, 22, 23, 24, i 30 de març al Pavelló Municipal
El Curs d’Entrenador Nivell 0 que oferirà per Setmana Santa a Altafulla la Federació Catalana de Bàsquet, en col·laboració amb el CB Altafulla, disposa encara de 19 places lliures. L’activitat formativa va dirigida a persones majors de 16 anys. Les persones interessades en prendre-hi part poden apuntar-se a través del portal web inscripcions.basquetcatala.cat, mitjançant el correu electrònic tecnic@basquetcatala.cat, o de forma presencial a la seu de la Federació o en les diferents Representacions Territorials. Cal presentar el dni de l’alumne escanejat per davant i per darrera, i una fotografia de mida del dni en format .jpg. El preu per participar-hi és de 160 euros.

El Curs de Nivell 0 és el curs federatiu que substitueix l'antic Curs d'Iniciació i de Monitor. No requereix prova d'accés i, en cas d'aprovar-lo, permet reconèixer tres assignatures del Bloc Específic del curs de 1r Nivell de Tècnic Esportiu en Bàsquet.

S’impartirà els dies 18, 19, 21, 22, 23, 24, i 30 de març al Pavelló Municipal. Altres seus seran Barcelona i Palau-Solità i Plegamans.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla