07 de març del 2016
El CFS Altafulla guanya per 4 a 7 a la pista del CatGas Santa Coloma
El conjunt Aleví de l’entitat ha perdut per 5 a 4 a la pista del Mare Molas Reus, i baixa un lloc a la taula
La victòria d’aquest diumenge per 4 a 7 a la pista del CatGas Santa Coloma dóna al conjunt Femení del CFS Altafulla una nova injecció de moral per continuar lluitant en aquesta segona volta. Tot i que la plantilla és conscient que podria estar més amunt a la classificació, la dinàmica, el joc, i la intensitat de les jugadores està sent més que positiva aquesta temporada.

L’enfrontament començava a favor de les altafullenques amb el primer gol d’Adriana Pérez, que pocs minuts després empatava el conjunt visitant, i acabava remuntant fins el 2 a 1. Aviat arribaria, però, el segon d’Adriana Pérez, igualant de nou el resultat. Des d’aquest moment, el marcador ha anat d’un costat a l’altre amb els gols visitants de Susana Mallén, amb dues dianes, i de Meritxell Meroño, qui ha augmentat les distàncies amb el 4 a 6. Adriana Pérez ha sentenciat el partit amb el 4 a 7 final.

Les noies disposen el proper cap de setmana de jornada de descans, i no reprendran la competició fins el dissabte 19 de març, quan rebran a les 6 a casa el líder destacat de la categoria, l’Eixample.

No ha tingut tanta sort aquest cap de setmana el conjunt Aleví de l’entitat. Ha perdut per 5 a 4 a la pista del Mare Molas Reus. Una derrota que li fa baixar un lloc a la taula, i el situa en quarta posició amb 24 punts, a 1 punt del tercer classificat, el Laguna. És segon el Salou amb 33 punts; i primer, el Nàstic amb 36.

El dissabte a dos quarts de 10 del matí afrontaran el derbi del Baix Gaià contra el CFS Torredembarra.