Esports
10 de desembre del 2014
Tarragona acollirà la 3ª Cursa solidària per La Marató de TV3
Es preveu que la participació superi els 800 atletes
La 3ª Cursa Solidària per La Marató de TV3 tindrà lloc el proper 14 desembre a Tarragona. Es tracta d’una cursa popular i oberta a tothom que tingui ganes de combinar l’esport i la solidaritat. La competició sortirà del Moll de Costa, al barri del Serrallo, a les 10 del matí, i tindrà un recorregut de 5 km i un circuit urbà des del Serrallo al Balcó del Mediterrani. Es preveu que la participació superi els 800 atletes.

El Club Athletic Track Bikila de Tarragona i l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events són els organitzadors de la competició. La cursa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, BASF i REPSOL. També hi col·laboren l’Ajuntament i el Port de Tarragona.

Les inscripcions es poden realitzar a Bikila Tarragona, o a www.athleticevents.net. El preu és de 9 a 12 euros, en funció del termini d’inscripció, dels quals 5 com a mínim es destinaran a la Marató de TV3. Per a aquelles persones que no vulguin o no puguin participar a la cursa, tenen l’opció de contribuir amb el 'dorsal 0', amb un cost de 10 euros que es destinaran de manera íntegra a la Marató. De la mateixa manera, també hi ha previstes curses infantils que tenen un preu de 2 euros, que també seran un donatiu íntegre.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla