Esports
10 de desembre del 2014
Tarragona acollirà la 3ª Cursa solidària per La Marató de TV3
Es preveu que la participació superi els 800 atletes
La 3ª Cursa Solidària per La Marató de TV3 tindrà lloc el proper 14 desembre a Tarragona. Es tracta d’una cursa popular i oberta a tothom que tingui ganes de combinar l’esport i la solidaritat. La competició sortirà del Moll de Costa, al barri del Serrallo, a les 10 del matí, i tindrà un recorregut de 5 km i un circuit urbà des del Serrallo al Balcó del Mediterrani. Es preveu que la participació superi els 800 atletes.

El Club Athletic Track Bikila de Tarragona i l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events són els organitzadors de la competició. La cursa compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, BASF i REPSOL. També hi col·laboren l’Ajuntament i el Port de Tarragona.

Les inscripcions es poden realitzar a Bikila Tarragona, o a www.athleticevents.net. El preu és de 9 a 12 euros, en funció del termini d’inscripció, dels quals 5 com a mínim es destinaran a la Marató de TV3. Per a aquelles persones que no vulguin o no puguin participar a la cursa, tenen l’opció de contribuir amb el 'dorsal 0', amb un cost de 10 euros que es destinaran de manera íntegra a la Marató. De la mateixa manera, també hi ha previstes curses infantils que tenen un preu de 2 euros, que també seran un donatiu íntegre.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla